mission

MISIUNE, PRINCIPII

WMT, de 22 de ani partenerul dumneavoastră în transporturi interne şi internaționale de mărfuri, o companie 100% românească 마스터 캠 2017 다운로드.

Misiunea noastră
Să asigurăm succesul clienților noștri prin soluţii integrate menite să îndeplinească orice nevoi logistice Hangul Basic.

Principii
Încredere. Oricare ar fi cerințele dumneavoastră, vom găsi o soluție în timp util. De fiecare dată.
Un serviciu de transport expres pentru orice situație Book cover download. Suntem gata să ne ocupăm de cerințele dumneavoastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Apelați-ne, și vă vom oferi o gamă din cele mai rapide servicii de livrare disponibile Korean cursive font.

Răspuns în 20 de minute. Știm cât sunteți de presat de timp atunci când ne sunați. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne propunem să vă oferim cel puţin o opţiune în termen de 20 de minute de la apelul iniţial labview linx 다운로드.

Standarde ridicate. În calitate de client WMT vă puteți simți încrezător că gestionăm activitatea noastră fără greșeală; standardele noastre de servicii sunt monitorizate și revizuite în mod regulat tvpot.

Cronologie
În urmă cu două decenii am avut curajul de a investi în dezvoltarea unei rețele operaționale de nivel național, gata să răspundă oricăror necesități din sfera transporturilor 슬픈연가 다운로드. Motorul acestor acțiuni a fost experiența în domeniul transporturilor și intuiția unei creșteri economice accelerate.

Acesta a fost traseul parcurs până în prezent:

• 1997 – am iniţiat activitatea de curierat intern şi internaţional prin dezvoltarea unei reţele operative la nivel naţional;

• 1999 – 2000 – am continuat dezvoltarea activităţii prin contractarea primelor transporturi rutiere în regim de casă de expediţie şi ulterior prin flotă proprie 사자영화 다운로드. Tot în această perioadă am obţinut Autorizaţia de Comisionar în Vamă – Aeroport Timişoara;

• 2001 – am realizat primele transporturi aeriene prin contractele cu liniile aeriene KLM, AIR France, British Airways;

• 2002 – am contractat primele transporturi de tip Charter şi Courier on Board;

• 2006 – am contractat primele transporturi maritime;

• 2012 – am semnat un parteneriat de asociere cu DB Group;

• 2013 – am deschis depozitul de operaţiuni logistice în Timişoara;

• 2016 – am iniţiat serviciul feroviar China – Europa

• 2017 – am deschis depozitul de operaţiuni logistice în Cluj java se 7.

Portofoliu
Portofoliul nostru include companii importante din diferite industrii: automotive, electronică, mobilier, farmaceutic şi altele Kakao Taxi app.
Intenționăm ca în viitor să oferim clienților noştri servicii bazate pe experienţa și profesionalismul acumulat până în prezent.

În viitor ne propunem să ne consolidăm poziția in piată pentru serviciile actuale şi să dezvoltăm servicii noi bazate pe calitate şi profesionalism.